Välkommen till oss!

Qarma är en kombinerad butik, stylingstudio och hudvårdssalong som bland annat erbjuder ansiktsbehandling, massage, vaxning, manikyr och frans- och brynfärgning. Du kan även få hjälp med din makeup och håruppsättning inför festen eller bröllopet.

I butiken samsas klänningar och accessoarer med hudvård och makeup.

Där hittar du allt ifrån brudklänningar, tärnklänningar, balklänningar, festklänningar, festväskor, skor, slöjor, handskar och smycken.

I produkthyllorna hittar du ett stort utbud av ekologiska hudvårdsprodukter och makeup ifrån det svenska märket Maria Åkerberg

Boka tid

För att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara service så önskar vi att du bokar din tid vid provning av brud och balklänningar. Detta gör du enklast genom att gå in på vår onlinebokning eller ringa oss på 0455-175 00

Qarma - Hantverkaregatan 17B - 371 35 Karlskrona 

www.qarma.se - info@qarma.se

Öppettider

 

Vi har märkt en ökad förfrågan för våra bokade tider och kommer därför utöka dessa på¨mån, ons, fre efter kl 14.00. Tänk på att alla våra behandlingar och provningar sker utifrån tidsbokning. För att handla hudvårdsprodukter, makeup och övrigt så går det bra att knacka på om dörren är låst. Vill man däremot ha rådgivning rörande produkter m.m. så hänvisar vi till öppettiderna alt. att du bokar en kostnadsfri tid till detta.

  • Mån, ons, fre 11.00-14.00 efter 14.00 endast tidsbokningar
  • Tis och tors endast tidsbokning                          
  • Lörd 10.00-14.00
  • Övrig tid enligt överenskommelse